Slet aktivitetshistorik i Todoist fra før 2019


Den 14. december 2026 eller derefter vil Todoist permanent slette aktivitetshistorik, der er optaget før den 20. januar 2019. Denne historik opbevares i et ældre system, som vi udfaser. Dine opgaver, projekter, kommentarer og udførte opgaver forbliver alle på din konto. Det, der forsvinder, er registreringen af, hvornår tingene skete med dem.

Hvis du vil beholde denne ældre aktivitet, skal du anmode om en kopi af dine kontodata inden den 7. december 2026.

Aktivitetshistorik

Din aktivitetshistorik er en log over ændringer foretaget på din konto. Du kan se den under Rapportering. Hver post registrerer, hvad der blev ændret, hvornår og i hvilket projekt. For eksempel:

  • En opgave blev tilføjet, redigeret, udført, genåbnet, flyttet eller slettet
  • En kommentar blev tilføjet eller slettet
  • Et projekt blev tilføjet, omdøbt, arkiveret, delt eller slettet
  • En sektion blev tilføjet, redigeret eller slettet

Aktivitetshistorikken er en registrering af ændringer, ikke selve elementerne. Hvis du sletter en post om en udført opgave, sletter du ikke den udførte opgave.

Aktivitet fra før den 20. januar 2019

Den 20.01.2019 flyttede Todoist aktivitetshistorikken til det system, der gemmer den i dag. Aktivitet, der blev optaget før den dato, forblev i det ældre system, som vi nu udfaser.

Den 14. december 2026 eller derefter sletter vi alle aktivitetsindgange, der er optaget før kl. 12.00 UTC den 20. januar 2019. Dette gælder for alle Todoist-konti, uanset abonnement.

Advarsel

Når aktivitetshistorikken er slettet, kan den ikke gendannes. Hvis du vil beholde den, skal du anmode om en kopi af dine data inden den 7. december 2026.

Du er berørt, hvis du brugte Todoist før den 20. januar 2019. Vi sender en e-mail til alle konti, der er oprettet før denne dato, inden sletningen. Hvis din konto ikke har haft aktivitet i den periode, ændres intet for dig.

Data, der forbliver på din konto

Sletningen fjerner kun aktivitetshistorikken. De forbliver præcis, som de er, inklusive alt, der er oprettet før den 20. januar 2019:

  • Opgaver
  • Projekter
  • Sektioner
  • Kommentarer
  • Udførte opgaver

Aktivitet registreret fra den 20. januar 2019 og frem er heller ikke påvirket. Rapportering fungerer som i dag.

Hvis du vil se ældre arbejde uden aktivitetshistorik, så se dine udførte opgaver. Disse inkluderer opgaver, der er udført før 2019.

Kopi af din aktivitetshistorik

Du kan anmode om en kopi af dine kontooplysninger, herunder din aktivitet fra før den 20. januar 2019, senest den 7. december 2026. Hvis vi har informeret dig om, at din konto er planlagt til sletning, skal du anmode om din kopi mindst 7 dage før datoen i den e-mail, så vi har tid til at forberede den, før din konto slettes. Eksport-valgmuligheden i Rapportering kan ikke inkludere denne ældre aktivitet, da den ikke længere vises der.

Vi sender dig et link til en ZIP-fil ved navn Todoist data.zip. Det kan tage op til 2 arbejdsdage at forberede, så giv dig selv lidt plads inden deadline.

Ældre aktivitet i din kopi

Din kopi indeholder dine kontodata som JSON-filer, et almindeligt tekstformat, du kan åbne i enhver tekst editor eller web browser. Din aktivitetshistorik er opdelt i nummererede filer, såsom activities_0001.json og activities_0002.json. Nylig aktivitet kommer først, så din aktivitet fra før 2019 er i de højest nummererede filer. Din kopi inkluderer op til 1.000.000 aktivitetsposter. Hvis din konto har mere end det fra 20.01.2019 og fremefter, vil din kopi ikke inkludere din ældre aktivitet. For trinvis hjælp til at åbne filerne, se Åbn filerne i din Todoist-dataeksport.

Sådan finder du din ældre aktivitet:

  1. Pak Todoist data.zip ud.
  2. Åbn arkivmappen.
  3. Åbn aktivitetsfilen med det højeste nummer.
  4. Se efter poster med en begivenhed_date før 2019-01-20.

Hver post inkluderer disse felter:

FeltHvad det viser
begivenhedsdatoDa ændringen skete, i UTC
begivenhedstypeHvad der skete, f.eks. tilføjet, opdateret, udført eller slettet
objekttypeHvad der ændrede sig: "element" betyder en opgave, "note" betyder en kommentar, og "projekt" og "sektion" betyder, hvad de siger
ekstra dataDetaljer som opgavenavn eller projektnavn

Bemærk

Gem filen et sikkert sted, f.eks. på din computer eller i cloudlager. Vi kan ikke sende en ny kopi efter den 14. december 2026.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan ikke se min aktivitet fra før 2019 i Rapportering. Er den allerede blevet slettet?

Nej. Aktivitet fra før den 20. januar 2019 har ikke været vist i Rapportering siden februar 2026, men vi gemmer den stadig indtil den 14. december 2026. Du kan anmode om en kopi af den inden den 7. december 2026.

Jeg bruger Begynder-abonnementet og kan kun se 7 dages aktivitet. Påvirker det mig?

Ja. På Begynder-abonnementet viser Rapportering kun din aktivitet fra de seneste 7 dage, men vi gemmer stadig hele din aktivitetshistorik. Hvis du opgraderer til Pro eller Business, viser Rapportering din aktivitet fra den 20. januar 2019 og fremefter. Aktivitet fra før denne dato kan kun inkluderes i en kopi af dine kontodata, så hvis du vil beholde den, så anmod om en kopi senest den 7. december 2026.

Hvem modtager en e-mail om dette?

Vi sender en e-mail til alle konti, der er oprettet før den 20. januar 2019. Hvis din konto ikke har haft aktivitet før den dato, er der intet at slette, og du behøver ikke at gøre noget. E-mailen er en kontomeddelelse, så du modtager den, selvom du har frameldt dig markedsførings-e-mails.

Indeholder min kopi andre personers aktivitet i delte projekter?

Din kopi inkluderer, hvad du og dine samarbejdspartnere har foretaget jer i projekter, der er delt med dig, og hver post viser, hvem der har foretaget ændringen.

Jeg har Business-abonnementet. Skal hvert medlem anmode om sin egen kopi?

Ja. Hver kopi dækker én persons konto. Den inkluderer de projekter, du er medlem af, herunder de teamprojekter, du har tilsluttet dig. Teamprojekter, du ikke har tilsluttet dig, er ikke inkluderet. Hvis dit team for eksempel har 10 projekter, og du har tilsluttet dig 5 af dem, inkluderer din kopi de 5.

Administratorer kan ikke anmode om én kopi for hele teamet. Hvis dit team vil beholde sin ældre aktivitet, skal hvert medlem anmode om sin egen kopi senest den 7. december 2026.

Kan jeg få en kopi efter slettedatoen?

Nej. Efter den 14. december 2026 kan aktivitet fra før den 20. januar 2019 ikke gendannes eller inkluderes i en kopi af dine kontooplysninger.

Gælder dette, hvis jeg har abonneret via App Store eller Google Play?

Ja. Sletningen gælder for alle Todoist-konti med aktivitet fra før den 20. januar 2019, uanset hvordan du abonnerer.

Bemærk

Du kan finde de fulde Brugervilkår og Privatlivspolitik på vores hjemmeside. Detaljer om, hvor længe vi opbevarer dine data, er beskrevet i Sektion 8 i vores Privatlivspolitik.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne ændring eller har brug for hjælp til din kopi, så kontakt os.