Tilpass visninger i Todoist


Tilpass visninger i Todoist for å se oppgavene dine slik du jobber. Endre layouten for et prosjekt eller visningen for en liste, tavle, tabell eller kalender. Sorter, grupper og filtrer oppgaver for å vise bare de du trenger. I et delt prosjekt kan du også lagre visningen din som standard for alle.

Endre en layout

Det er seks forskjellige visningslayouter i Todoist, som du kan endre når du vil:

LayoutBruk til å
ListeSe alt på ett sted. Få en tydelig oversikt over alle oppgavene og underoppgavene dine, fra overordnede planer til små detaljer.
TavleOrganiser oppgavene visuelt. Perfekt for arbeidsflyter der oppgaver flyttes gjennom ulike faser – for eksempel for å følge fremdriften, oppdage flaskehalser og prioritere.
TabellSammenlign oppgavedetaljer side ved side. Se oppgaver som rader, med detaljer som mottaker, dato og prioritet som kolonner. Sorter etter de fleste kolonner, eller grupper oppgaver etter dato, prioritet, mottaker (i delte prosjekter), og mer.
DagskalenderFokuser på dagen i dag. Se over hva som har forfalt og forfaller i dag, og sett av tidsblokker for å få mest mulig ut av dagen.
UkekalenderPlanlegg uken din. Sett av tidsblokker til oppgaver gjennom uken i et hvilket som helst prosjekt, filter, etikett eller Kommende-visningen. (På mobil ser du tre dager om gangen, mens du på datamaskin ser hele 7-dagersvisningen.)
MånedskalenderSe fremover. Administrer og planlegg oppgaver for de neste 30 dagene i et prosjekt, filter, etikett eller Kommende-visningen.

For å bytte layout, åpne et prosjekt, en etikett, et filter, eller din I dag- eller Kommende-visning. Klikk på Vis øverst til høyre og velg ønsket layout.

For å bytte layout, åpne et prosjekt, en etikett, et filter, eller din I dag- eller Kommende-visning. Trykk på Vis og velg ønsket layout.

For å bytte layout, åpne et prosjekt, en etikett, et filter, eller din I dag- eller Kommende-visning. Trykk på Vis og velg ønsket layout.

Hvis prosjektet er delt, ser personer i prosjektet den nye layouten når de åpner og ser på prosjektet.

Obs

Tabellaytouten er tilgjengelig med Pro- og Business-abonnementene, men ikke med Pro Legacy-abonnementet. Den fungerer i nett- og skrivebordsappene for Todoist. På iOS og Android vises et prosjekt som bruker tabellaytouten, som en liste.

Bruke farger på oppgaver i kalenderlayouten

I kalenderlayouten fargelegges oppgaver etter prioritet som standard. Åpne Vis og velg Farger for å tildele dem farger etter etikett eller prosjekt i stedet. Finn ut mer om å bruke farger på oppgaver i kalenderlayouten.

Sortere oppgaver

Arranger oppgavene med følgende alternativer:

SorteringstypeBruk til å
GrupperingGrupper oppgaver i en prosjekt-, etikett-, filter-, Innboks- eller I dag-visning basert på det valgte kriteriet.
SorteringSortere oppgaver alfabetisk eller etter mottaker, dato, frist, opprettelsesdato, prioritet eller prosjekt.

Hvis sorterings- eller grupperingsalternativene slås på for et delt prosjekt, er disse endringene kun synlige for deg. Personer i prosjektet ser fortsatt oppgavene i sin nåværende visning.

Filtrer oppgavene dine

Du kan også filtrere oppgavene i et prosjekt, en etikett, et filter, innboksen eller i I dag-visningen, slik at du bare ser de du trenger. Filtrer oppgaver etter:

Filtrer etterBruk for å se
MottakerOppgaver som er tildelt til deg, til en spesifikk mottaker eller til ingen.
DatoOppgaver innenfor en gitt tidsramme
FristOppgaver med en planlagt frist
PrioritetOppgaver med en spesifikk prioritet
EtikettOppgaver med en spesifikk etikett
ArbeidsområdeOppgaver i et spesifikt arbeidsområde

Dele prosjektvisningen din

Når du har tilpasset prosjektvisningen din ved å bruke alternativene for gruppering, sortering og filtrering, kan du lagre layouten din som standardvisning ved å velge Lagre for alle. Dette sikrer at alle i prosjektet ser den samme standardvisningen.

Obs

Bare administratorer og medlemmer kan dele prosjektvisninger i et teamprosjekt. Gjester kan ikke dele prosjektvisninger.

Hvis du gjør endringer i et prosjekt som allerede har en standardvisning, vil du se en oransje prikk i Vis-menyen. Denne prikken indikerer at din nåværende visning avviker fra standarden. Hvis du klikker på Lagre for alle eller Tilbakestill alt, vil den oransje prikken forsvinne.

Ta kontakt

Har du problemer med å bruke de ulike visningsalternativene i et prosjekt eller en visning, kontakt oss.